Var dig själv!

Vi har nämnt det ett par gånger tidigare – vikten av att våga vara dig själv. Vi tycker dock det är en så viktig del av att lyckas med sin dejting, att vi vill prata lite mer om det.

Det kan ofta förefalla vara en bra lösning att försöka passa in, att tona ner de där karaktärsdragen som vi tycker är avvikande eller udda. det är ligger i vår natur att vilja passa in. Men när det kommer till nätdejting så gör du dig själv en björntjänst om du försöker framställa dig själv på ett sätt som du tror är mer fördelaktigt.dsc_0002-ae746_medium_640

Du är unik! Det kan låta som en klyscha, men är faktiskt sant. Och det är det du ska ta fasta på. Det unika med just dig är det som gör dig intressant. Låt därför bli att prata om saker som du delar med så gott som alla andra. Att äta gott, se bra filmer, umgås med vänner – det är saker som vi alla tycker om att göra. Fokusera därför på vad det är som gör just dig unik. Gillar du modelljärnvägar, knyppling eller marschmusik och tänker att du kanske borde låta bli att nämna det – tänk om!

Precis som du ska undvika att vara negativ när du beskriver varför du nätdejtar, ska du absolut låta bli att tänka på dig själv i negativa ordalag. Försök att vända på steken. De där små detaljerna och egenheterna som du kanske inte tycker om, är faktiskt vad som gör dig till dig!

Allt som skett i ditt liv och allt du varit med om, är vad som har gjort dig till den människa du är. Det är vad som har fört dig till den plats du är på. Dela med dig av historier, erfarenheter och anekdoter från ditt liv, det säger mycket om dig.