Dejtingevent – ta dejtingen till nästa nivå

Ett dejtingevent kan handla om allt från att upptäcka en ny stad tillsammans med andra singlar, till att laga mat tillsammans, ha en after-work eller kanske uppleva ett kulturellt evenemang. De flesta, stora dejtingsajter erbjuder sina medlemmar olika skräddarsydda och förmånliga events. Det kan röra sig om resor, kurser, kulturevenemang eller rena mingelkvällar på mysiga restauranger och barer.man-949058_960_720

Låter det motsägelsefullt att mötas i verkligheten, när själva idén med dejtingsajter är att träffas över Internet? Kanske det, men dessa event handlar om så mycket mer än bara dejting. Du har chansen att prova på någon spännande aktivitet eller se en ny stad, uppleva saker du inte gjort tidigare. Dessutom tillsammans med människor du inte valt och som kanske inte rör sig i de cirklar du är van vid. Det innebär chanser till oväntade och spännande möten!

För vissa som kanske tvekar inför att bara dejta via nätet innebär events en chans att träffa andra singlar på ett för dem naturligare sätt. Som alltid är det du som väljer vad du vill göra. Utbudet är stort och precis som med nätdejting är ingen där för att spela spel. Öppenhet och ett glatt humör öppnar alla möjliga sorters dörrar. Och glöm inte – de som deltar i dejtingevents är där därför att de verkligen vill träffa någon i slutändan.

Som alltid i livet handlar det om att vara öppen för nya upplevelser och möten. Kanske är den bästa lösningen att mjukstarta med onlinedejting för att när du känner dig varm i kläderna prova på ett event? Den gemensamma nämnaren för bägge två är trots allt att det inte finns några krav. Du kanske inte mötte någon, men trots det hade fantastisk kväll?

Vi på Singelty kan bara säga att vi alltid är lika glada när vi ser människor finna varandra. Det är trots allt kärlek som får världen att snurra.